.. er hvad jeg fik til aftensmad i dag. Opskriften på tunfrikadeller finder du her: Tunfrikadeller.
Salat:
Hvidkål
Gulerod
Peberfrugt
Agurk
Tomat
Champignon
Skyr dressing:
2 spsk skyr
1 fed hvidløg
salt + paprika
Salaten snød jeg lidt med. Jeg hader at rive og snitte gulerødder men kan vældigt godt lide dem. Så nogen gange holder jeg øje med fakta om de har "coleslaw" på tilbud under salater. Det er under deres færdige salater og så er det bare snittet hvidkål og gulerod med en dressing til, som jeg altid smider ud. Så er det bare at bruge det andet guf til at pifte dine salater op. Resten af grøntsagerne hakkede jeg bare og blandede med.
Nogen gange er tør salat lidt kedelig, og gider jeg ikke en olie-eddike dressing kan jeg finde på at lave en skyr dressing. Stadig fedt fattig og som ekstra bonus også proteinrig. skyr efter behov blandes med hvidløg og krydderier. Vendes derefter godt i salaten. Vil man have den mere flydende kan man blande den op med fedtfattig creme fraiche eller cultura.
Derudover spiste jeg også syltede rødbeder til. Jeg har for tiden et kæmpe rødbede-crush :)
Bon appetit!

Ingen kommentarer:
Send en kommentar