mandag den 15. oktober 2012

Omelet med fyld

Her en opskrift på en let spicy omelet med fyld. Alt kan varieres i denne opskrift efter smag og indhold i køleskab :)

Ingredienser
Omelet:
2-3 æg
evt lidt mælk
frisk chili
frisk forårsløg
krydderier

fyld:
tomat
champignon

Fremgangsmåde:
Pisk 2-3 æg sammen, evt med lidt mælk. Hak chili og forårsløg og pisk med. Pyt krydderier i. I aftenens omelet brugte jeg salt, peber, cayennepeber, stødt chili og basilikum. Put olie på pande og varm op. Når panden er helt varm kommes æggeblandingen på. Steg ved lav-medium varme til den kan vendes. Vend og steg kort til overfladen netop er fast, vend igen. Dette trin kan udelades hvis man steger ved lavere varme og lader den anden side stege mere til æggemassen er blevet netop fast hele vejen igennem. Jeg er bare ofte for utålmodig selv :) Kom fyld på den ene halvdel af omeletten og vend den anden halvdel over. Steg til fyldet er blevet varmt og omeletten helt færdig. Læg på tallerken og server - nyd varm :)

Denne ret kan varieres på hundrede måder. Der kan kommes forskellige ting i selve omeletten og fyldet varieres efter temperament, lyst og indhold i køleskab. Prøv også med hytteost i enten æggemasse eller fyld - lækker let ostesmag og ekstra protein med lav fedt%. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar