En lækker karryret fyldt med grøntsager. Couscous er en spændende detalje, og gør, i min mening, retten ekstra fyldig og lækker.
Til to personer:
2 stk kyllingebryst
1/2 squash
1/3 blomkålhoved
5-6 champignon
En dåse minimajs
Et løg
2 fed hvidløg
To skiver frisk ingefær
Krydderier; karry, cayennepeber, salt og peber, chiliflager
Evt 1/2 dåse lille kokosmælk
1,5 dl couscous
Kødet svitses og krydres med rigeligt krydderier. Hvidløg finthakkes og steges med. Herefter tilføjes løg og finthakket ingefær. Når kyllingen er klar tilsættes de snittede grøntsager og retten steges til grøntsagerne har opnået den konsistens man ønsker. For væde kan man fx tilsætte kokosmælk.
1,5 dl couscous puttes i en skål og tilsættes 1,5 dl kogende vand til vandet er opsuget. Couscousen løsnes med en gaffel og retten kan nu serveres.
Bon appetit :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar